Angol kalandok óvodás kalandoroknak

Kinek szól angol kalandok foglalkozásunk?

3-7 éves óvodás gyerekeknek

Hány fősek a csoportok?

Kis létszámú csoportokban kalandozunk (4-8 fő)

Mi a célja a foglalkozásoknak?

Olyan élményekkel teli angol nyelven történő programsorozat, amit a gyerekek nagy élvezettel és szeretettel végeznek miközben észrevétlenül sajátítják el az angol nyelv használatát.

Többszintű kalandok

Minden gyermek angol tudását egy játékos ismerkedés keretében felméri a pedagógus és ennek megfelelően besorolja a 3 szint közül a megfelelőbe.  Így biztosítva van minden gyermeknek a saját képességeinek megfelelő fejlesztés.

Szintek:

  • Kezdő kalandorok
  • Érmes kalandorok
  • Amulettes kalandorok

Mi történik a foglalkozásokon?

Minden kommunikáció és gyakorlat kizárólag angol nyelven történik. A játékokon, mondókákon, énekeken keresztül sok-sok új és érdekes kaland várja a gyerekeket.   Kihasználva a gyermekek kíváncsiságát és figyelembe véve az életkori sajátosságaikat, az angol kalandozás nemhogy fárasztó lenne, inkább olyan szórakozás, melyet a gyermekek örömmel várnak újra, meg újra. A gyermekek minden érzékszervére hatva - játékosan, sok mókával, szeretettel és a legnagyobb természetességgel - vezetjük be a beszélt angol nyelv használatát.  

  • A foglalkozások egymásra épülnek, felépítésük azonos, így biztosítva a megfelelő rendszerességet és keretet, melynek köszönhetően a gyerekek könnyebben tudják elsajátítani az angol nyelv használatát.
  • A haladás üteme rugalmasan a csoport tempójához igazodik.
  • A gyermekek a program során megismerik az angol nyelvi szerkezeteket használni (nem szabályokat tanítunk, hanem a mindennapi beszélt nyelvet).
  • Angol mondókákat, dalokat ismernek és tanulnak meg, mely bővíti szókincsüket és a megfelelő kiejtés alapjait biztosítja.
  • Fejlődik a foglalkozás hatására az együttműködési készségük és a csoportos foglalkozásokhoz, feladatmegoldásokhoz való viszonyuk.
  • Fejlődik kiejtésük, kommunikációs készségük.

A kalandozások időtartama?

Alkalmanként 35 percet kalandozunk, hetente két alkalommal.

Minden angol kaland 16:00-kor veszi kezdetét a Bóbita Okosdában.

Hétfőn, szerdán 16:30 – 17:05 óra között.

(Minden hó utolsó péntekén lehetőséget biztosítunk pótórán való részvételre.)

Különböző szintű kalandok

Minden szint 24 foglalkozásból áll. (Heti 2 foglalkozással 12 hét alatt teljesíthető egy szint). A kalandorok szintugró kalandkihívás sikeres teljesítése után kerülnek a következő szintre.

Ki vezeti a kalandozást?

Csernátony Mária Ágnes – akit a gyerekek Mary-ként ismernek.

Mary angol szakos pedagógus és nyelvtanár.

Mennyibe kerül a foglalkozás?

Óra típusa Hossza Árak / alkalom
Tanfolyam díja
Csoportos bérlet 24 alkalmas + szintmérés
(1 szint teljesítése)
35.000.- Forint

Hogyan lehet jelentkezni?

Hívja kollégánkat az alábbi telefonszámon és kérjen időpontot Angol kalandok foglalkozásunkra Csernátony Mária Ágnes nyelvtanárunkhoz.

+3630 721 3969

Szeretettel és szaktudással várjuk Önt és gyermekét a Bóbita Okosdában.