Sóbarlangi gyógyulás

SÓ ÉS FÉNYTERÁPIA

sobarlangi_gyogyulas_01

Allergia kínozza? Légzési problémái vannak? Makacs megfázás gyötri? Enyhítse saját és gyermeke tüneteit természetes módon, sóterápiával!

Napjainkban egyre többen szenvednek az allergia okozta légúti panaszoktól, a városi légszennyezés okozta nehéz légzéstől, a dohányzás okozta légúti panaszoktól, de egy megfázás utáni hosszú ideig tartó hurut tisztulástól is.

Van megoldás!
Ezen problémák kezelésére, a tünetek enyhítésére és a test reakcióinak csökkentésére kitűnő lehetőséget talál egyedi sóbarlangunkban.

Milyen tünetek esetén érdemes sóbarlangunkba látogatnia?

Hörghurut; krupp; asztma; allergiás és sima nátha; mandula-, tüdő-, melléküreg-gyulladás; tüdőtágulás; és dohányzással összefüggő betegségekre ajánljuk.

Hogyan működik a sóterápia?

A természetes sókristály fertőtlenítő hatással rendelkezik- a vírusok, baktériumok és gombák nagy részét elpusztítja. Javítja a szervezet fizikai, biokémiai aktivitását, fokozza az anyagcserét és a perifériás keringést. A nyálkahártya duzzanatot csökkenti, a nyákot oldja, úgy viselkedik, mint a természetes antihisztamin. A só terápia nyákoldó és gyulladáscsökkentő hatása miatt önálló és kiegészítő kezelésben kiváló eredménnyel ajánlható szinte valamennyi légúti megbetegedésben.”
http://semmelweis.hu/fulorrgegeszet/betegeinknek/betegsegekrol/a-soterapia-hatasai/

“A só külsőleg alkalmazva gyógyító hatással bír a pattanásos, ekcémás, neurodermatitiszes vagy pszoriázisos betegek bőrére is.

A só emellett energetizáló, regeneráló és erősítő hatással bír, így a haloterápiás kezelés csökkentheti a stressz, a krónikus fejfájás, az enyhe mértékű depresszió, a letargia vagy a hangulatzavarok tüneteit.”
https://www.hazipatika.com/eletmod/termeszetes_gyogymodok/cikkek/hogyan_gyogyit_a_so/20150911103848

Testi lelki megtisztulás a Bóbita Sóbarlangban

Sóterápiánkat gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk.
Sóbarlangunkban természetes Parajdi kősó található és sógenerátorral ellátott száraz sóterápia segít az egészség megőrzésében, a betegségek rehabilitációjában.
A kellemes klíma, a megnyugtató környezet és a színterápia gyógyító hatása kiváló terepet biztosít az ellazulásra, relaxációra.

Élmény és egészség a gyermekeknek, gyógyulás és relaxáció a család többi tagjának.

Sóbarlangunk kialakításának köszönhetően nagy élmény a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Csodás, gyógyító fények között egy kellemes hűvös barlang, ahol kristálytiszta a levegő, melyet generátorral sórészecskékkel látunk el. A gyerekek a földön „sóhomokozhatnak”, és a természetes gyógyulás máris játékká válik.

Varázslatos hangulatú játék közben sóval homokozni a legegészségesebb élmény

A sóbarlangban a gyermekeknek játékokat biztosítunk, a szülők pedig kényelmes relaxációs fotelekben élvezhetik a tiszta levegőt és gyógyulhatnak nap mint nap. Kösse össze a sóterápiát más tevékenységekkel, töltse együtt a kezelés idejét családjával, barátaival, munkatársaival!

Mennyi ideig tart a sóterápia?

1 alkalom 45 percig tart.

A sóbarlang nyitvatartása:

Hétfőtől – Péntekig 10-19 óráig.

Sóbarlangozás előtt érdemes telefonon bejelentkezni, így elkerülhető a tumultus és biztosíthatja az önnek megfelelő gyógyulást és pihenést.

Mennyibe kerül a Sóbarlang használata?

Jegy típusa Napi belépő
(45 perc)
Gyermek belépő 800.- Forint
Felnőtt belépő 1.300.- Forint
Diák / Nyugdíjas belépő 1.000.- Forint
2 év alatti gyermeknek INGYENES
Kedvezmények
Ha gyermeke valamelyik terápián / foglalkozáson vesz részt, a szülőnek 40% kedvezményt biztosítunk sóbarlangunkban a terápia ideje alatt 800.- Forint
Újpest kártyával minden jegyárunk -5%
 

Hogyan lehet jelentkezni?

Hívja kollégánkat az alábbi telefonszámon és kérjen időpontot sóbarlangunkba.
+3630 721 3969

Saját programot szeretne szervezni sóbarlangunkban?

Erre is lehetőség van akár magánszemélyként, akár óvodai, iskolai csoportoknak is.
Szervezzen programokat, születésnapi zsúrokat sóbarlangunkban!

A Bóbita Sóbarlang nyújtotta egyéb lehetőségekről, foglalkozásainkról, szolgáltatásaink menüpontban olvashatnak bővebben!

Keressen minket egyedi ajánlatért.

Telefon: +3630 721 3969
Email: info@bobitaokosda.hu

KELLEMES GYÓGYULÁST, FELTÖLTŐDÉST ÉS PIHENÉST KÍVÁNUNK!