Aktuális híreink

Angol Kalauz képzés a Bóbita Magánóvodában

Kedves Intézményvezető és Óvodapedagógus Kolléga!

Örömmel értesítünk egy remek angolos képzésről, ami intézményünkben kerül megrendezésre.

Mivel nálunk több angolos óvodapedagógus is dolgozik, szerettünk volna számukra szakmailag megalapozott minőségű és a munkájukat leginkább támogató képzést szervezni.

A jelenleg elérhető, óvodapedagógusoknak szóló angol nyelvi képzések közül az Angol Kalauz képzést a módszertani gazdagsága miatt a legjobbnak ítéljük meg.

A képzés a Magyarországon már bevált eredményekre támaszkodik, épít a korai nyelv elsajátítás szakirodalmára, valamint a magyarországi és külföldi gyakorlatra és merít az ELTE-TOK képzési programjából.

Budapestieknek nehezen elérhető ez a képzés, mert a gyakorlati napot Székesfehérváron szokták tartani.

Sikerült megállapodnunk a képzés tulajdonosával és szervezőjével, hogy az őszi lehetőséget most Budapesten, a Bóbita Magánóvodában szervezzük meg.

Tudjuk, hogy sok óvodapedagógus kollégát érdekelhet ez a képzés főleg akkor, ha a gyakorlati napon budapesti helyszínen és hétvégi napon vehetnek részt.

A gyakorlati képzés időpontja: 2019. október 19. szombat 9:00 - 17:00

A képzés helyszíne: Bóbita Magánóvoda, 1047 Budapest, Attila utca 156-158.

Szeretettel ajánlom Nektek és kollégáitoknak ezt az egyedülálló lehetőséget. Gyertek és töltsük együtt ezt a napot!

Üdvözlettel:

Adamik Melinda

Óvodavezető

Alább a képzés tájékoztatóját olvashatjátok és a jelentkezési lapot is ott találjátok.

Tisztelt Intézményvezető!

Fürész-Mayernik Melinda vagyok, az Angol Kalauz - Kisgyermekkori angol nyelvi nevelési program alapítója.

Azért írok most Önnek, mert szeretném felhívni a figyelmét a 2019. októberi 60 órás akkreditált képzésünkre, melynek gyakorlati helyszíne Budapest: Bóbita Magánóvoda és Magánbölcsőde.

A képzés főként az angolos kollégák számára nyújt segítséget a nyelvi foglalkozások színesítéséhez, tudásbővítéshez, azonnal alkalmazható gyakorlati tudást nyújtva számukra.

A képzés célja, hogy a 3-10 éves korú gyerekekkel foglalkozó pedagógusok a mondókákon és dalokon keresztül komplex módon valósíthassák meg az angol nyelvi fejlesztést a csoportjaikban. A képzés a tudásbővítés mellett specifikus módszertani ismeretek elsajátítását is biztosítja.

A képzésen a pedagógusok az angol nyelvű mondókák és dalok felhasználási lehetőségeit, mondóka- és dalfűzési gyakorlatokat, játékokat ismernek meg, melyeket aztán saját gyerekcsoportjaikban használhatnak, hogy a kis tanítványaik észrevétlenül, játékosan ismerkedhessen az angol nyelvvel.

Módszertani tájékoztató: A pedagógusok számára a képzés segít a mondókák és dalok kiválasztásának folyamatában, ötleteket kaphatnak különböző korcsoportú gyerekeknek szánt mondókákból, dalokból s azok forrásaiból, melyekkel foglalkozásaikat színesíthetik, megújíthatják. A képzésen külön kitérünk a szókincsfejlesztésre, képkártyák használatára, beszédfejlesztésre és mesékre is.

A képzés 60 órájából 52 óra otthonról, kényelmesen, virtuális hospitálás útján végezhető.

A budapesti gyakorlati napon való részvétel feltétele az alapozó modul végén lévő tudáspróba megfelelt minősítése, a haladó modul végén lévő tudáspróba megfelelt minősítése és egy foglalkozástervezet elkészítése.  

Az alapozó modul 24500 Ft, a haladó modul, mely a gyakorlati nap költségeit és tananyagát is tartalmazza 34500 Ft, így összesen 59000 Ft a 60 órás, tanúsítványt adó képzés díja.

A képzés elvégzése után lehetőség van Angol Kalauz mintaóvoda címet is nyerni, melyhez egy vizsgavideó elkészítése szükséges. (Ez a képzés elvégzésétől független, opcionálisan választható.)

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 27. péntek

Ezzel a kezdéssel kényelmesen befejezhetők az otthoni, online feladatok az október 19-ei képzési napig!

További részletek: https://angolkalauz.hu/akkreditalt-kepzes

Jelentkezés az alábbi linken:

https://forms.gle/NT3b1b9PZXh9K2Gm8

Kérem, hogy a levelet az angolos kollegáknak legyenek kedvesek továbbítani!

További szép napot, minden jót kívánok!

Kérés, kérdés esetén a lenti elérhetőségeken keressenek bátran, szívesen adok még további tájékoztatást!

Üdvözlettel:

Fürész-Mayernik Melinda

Angol Kalauz program alapítója

melinda@angolkalauz.hu

0630/402-8092

www.angolkalauz.hu